Všichni Teigeho muži

Adresa:

Brno, Obilní trh

Termín: 23.9.2017
Vstupné:

dobrovolné

23září sobota 18:00

Žánr: divadlo


I kráva má svou knihu, multižánrový festival prezentující médium knihy v co nejrozmanitějších souvislostech, pořádá ve spolupráci se spolkem Storytelling divadelní vystoupení Všichni Teigeho muži.

Storytelling není jen tak ledajaký název. Pojmenování spolek nese podle umělecké disciplíny, tzv. storytellingu, jehož základem je jak jinak než vyprávění příběhu. Tato forma uměleckého vyjádření má mnohaletou tradici v Norsku nebo Skotsku a divákům poskytuje nejen zábavu, ale i poučení, podobně jako když čteme dětem pohádky. V Brně budou příběh odrostlejšímu obecenstvu vyprávět Dominika Šindelková, Milan Cimerák a Matěj Záhořík.

V inscenaci Všichni Teigeho muži se hravou formou dozvíme leccos o životních osudech a díle českých umělců, kteří ve 20. letech 20. století stáli u zrodu poetismu. Jaké měli ideály, o čem se hádali básníci Seifert a Nezval s malířkou Toyen a co na to Karel Teige, přijďte zažít v sobotu 23. 9. od 18 hodin na Obilní trh poblíž sochy dívky se džbány. V případě nepříznivého počasí se akce přesouvá do vnitřních prostor. Sledujte nás na Facebooku, tam se dozvíte veškeré další informace.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Všichni Teigeho muži

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...