Graffiti workshop pro začátečníky

Adresa:

Brno, Hněvkovského

Termín: 16.9.2017
Vstupné:

0,-

16září sobota 12:00

Žánr: ostatní akceworkshopuměnígraffiti


Nezisková organizace Panto Graff z.s. vás zve na kreativní graffiti workshop pro děti a úplné začátečníky, který se uskuteční v sobotu 16. 9. 2017 na ploše cyklodráhy v Brně-Komárově.

Workshop bude mít 2 úrovně:

1) Sketch workshop – pro zájemce bude přichystané kompletní vybavení pro vytvoření obrazu ve stylu graffiti, které se bude realizovat na papír. Lektor návštěvníkům vysvětlí, jak graffiti vzniká a jaká se používá technika při realizaci návrhu. Následuje samotná realizace návrhu s pomocí lektora. Návrh si návštěvník může odnést domů na památku. Cena workshopu 150,- za osobu, délka workshopu bude cca 30-45 minut. Workshop je vhodný pro děti od 6 let. Workshop začíná v 12:00 a 14:00.

2) Spray workshop – pro zájemce bude přichystané kompletní vybavení pro vytvoření skutečného graffiti pomocí barev ve spreji. Lektor návštěvníkům vysvětlí základy techniky práce se sprejem a základy postupu při realizaci graffiti. Výsledné graffiti na plátně o rozměru cca 2x1m je možné vzít sebou domů na památku. Cena workshopu 150,- za osobu, délka workshopu bude cca 30-45minut. Workshop je vhodný pro děti od 10 let. Workshop začíná v 13:00 a 15:00.

Workshopy na sebe navazují, ale je možné zúčastnit se pouze jednoho z nich a každý z nich povedou zkušení lektoři s pedagogickým vzděláním. V případě zájmu o workshop se prosím dostavte s dostatečným předstihem před začátkem daného workshopu. Přihlášky je také možné poslat přes facebook pořadatelům, popř na mail info@pantograff.com. Pro návštěvníky budou připraveny ochranné prostředky (rukavice, respirátory) a malý suvenýr jako dárek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

20duben sobota 20:00

Cabaretní koktejl

, Dominikánské nám. 656/2 Divadlo

19dub - 21dubcelý den

Growfest 2024

, Lazarentní 1/7, Brno Festival

Ubytování v okolí akce Graffiti workshop pro...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (18.8 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (23.5 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...