Nauč se efektivně relaxovat

Adresa:

Brno

Termín: 26.9.2017
Vstupné:

400 Kč

26září úterý 17:00

Žánr: ostatní akcekurz


O čem vlastně je a proč bys měl/a přijít? Budeš mít možnost si na vlastní kůži vyzkoušet ověřené a celosvětově používané relaxační metody. Všechno, co budeme dělat, je využitelné v běžném životě - naučíš se zmírnit stres, zkvalitnit spánek, zklidnit se před důležitou prezentací...

Některé techniky jsou časově náročnější, jiné zaberou jen pár minut. Spolu si ukážeme možnosti a na tobě bude vybrat si, co z toho ti vyhovuje. Kromě sebezkušenosti si odneseš i pár teoretických znalostí, které budou doplňovat to, co sis právě vyzkoušel/a. Ale nemusíš se bát, nebude to suchá teorie.

Budeš aktivně zapojený/á od začátku až do konce. Jak to bude vypadat a co se dozvíš? ✓ Naučíme se, jak si během chvilky dobít baterky.

Co si mám vzít sebou? Moc toho nepotřebuješ. Bude stačit pohodlné oblečení, ve kterém se dá sedět i ležet. Rozhodně si ale nezapomeň přibalit otevřenost a ochotu sdílet svoje zkušenosti s ostatními. Nemusíš se ale bát, že bychom tě do něčeho nutili. Všechno bude dobrovolné a vždycky máš možnost se konkrétní aktivity nezúčastnit.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Nauč se efektivně...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.2 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...