Vinohraní ve viniu 2017

Vinohraní ve viniu 2017

Adresa:

Velké Pavlovice, Hlavní 666/2

Termín: 26.8.2017
Vstupné:

450

26srpen sobota 15:30

Žánr: festival

Umělci: AlkeholČechomorTublatanka


Festival "VINOHRANÍ VE VINIU" opět po roce uzavře prázdninovou festivalovou sezonu již tradičně v jedné z nejkrásnějších jihomoravských lokalit - ve Velkých Pavlovicích! Čeká na vás line-up nabitý velkými jmény z domácí, ale i slovenské hudební scény a jak se již stalo zvykem, hostit jej bude areál vinařských závodů Vinium Velké Pavlovice!

Hudební festival Vinohraní letos slaví páté narozeniny a bude to dle tradic festivalu poctivá oslava vína a skvělé hudby. Vinohraní ve Viniu se tak stává čím dál viditelnějším místem na festivalové mapě, kdy předchozí úspěšné ročníky položily základy festivalu, který svou jedinečnou atmosférou přitahuje stále více fanoušků.

Alkehol - česká rocková hudební skupina. Alkehol vznikl v roce 1991, kdy se Ota Hereš a Petr Buneš, tehdy kytaristé thrashmetalové skupiny Kryptor, rozhodli složit ne-trashmetalové písně s hospodskými texty.
Čechomor je česká hudební skupina založená na jaře roku 1988 původně jako volné sdružení muzikantů hrajících kramářské písně s názvem I. Českomoravská nezávislá hudební společnost. Po roce 1994 přešla skupina z čistě...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Brně Akce v obci Velké Pavlovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vinohraní ve viniu 2017

Vinařský pension AndréVelké Pavlovice (1 162 metrů)

Ubytování U ořechaBořetice (3.2 km)

Ubytování U Rybníka BořeticeBořetice (3.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...