MINT: Brno Fashion Market

MINT: Brno Fashion Market

Adresa:

Brno, Zelný trh

Termín: 21.6.2017
Vstupné:

zdarma

21červen středa 10:00

Žánr: výstavyMint fashion market


 V duchu hesla “Objev nové, zažij nepoznané” objevil MINT nové zrekonstruované prostory Tržnice Brno na Zelném trhu v centru Brna a zažít nepoznané tak mohou všichni, kteří v úterý 20. a ve středu 21. června navštíví MINT: Brno Fashion Market. 

Několik desítek let opomíjená a chátrající budova tržnice na brněnském Zelném trhu z roku 1949 prošla kompletní rekonstrukcí a MINT: Brno Fashion Market má tu čest, že bude úplně první událostí, která se v červnu v těchto  prostorách uskuteční. 

Objevte nové místo v Brně a spolu s ním i originální a designové kousky, které vychází z ateliérů a dílen známých i začínajících českých tvůrců. Ponořte se mezi stánky s módou, doplňky i šperky a jistě objevíte věci, které vybarví váš šatník pro nejkrásnější roční období. Nebo se jen tak toulejte a vybírejte dárky, kterými potěšíte své blízké. 

Nechte se zlákat a přijďte poznat nové prostředí i zajímavé značky, mezi nimiž naleznete módní značky Marko.in, Design by Lucie, Lull Loungewear, Fraise, obchůdek Lovemusic, rodinnou značku Košilela, dětské oblečení Šimido, designové ponožky Rebeliot, originální doplňky Bubibubi ties, těhotenskou módu Povila, kožené kabelky Montmat, šperky Tomáš Holub, Samesis, nebo Acid Design. Připraven pro vás bude na místě také infostánek iniciativy Fashion Revolution.

Pochutnáte si na nejen na vynikající kávě od Kofi Kofi a čokoládových lanýžích, na místě totiž bude mnoho stánků s dobrotami. 

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce MINT: Brno Fashion Market

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.7 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...