Letní kino na dvoře MdB

Letní kino na dvoře MdB

Adresa:

Brno, Lidická 16

Termín: 28.6.2017 27.8.2017
Vstupné:

95

28čer - 27srp celý den

Žánr: festival


Projekt Letní kino je součástí festivalu Léto na Dvoře Městského divadla Brno. První film bude promítán ve středu 28. června 2017.

Začátky červencových filmových projekcí budou ve 21:30 hodin. V srpnu potom od 21:00 hodin. Poslední projekce Letního kina proběhne 27. 8. 2017.

Jde již o sedmý ročník letního filmového svátku, který je v Brně unikát. Jedná se vlastně o jakousi kino-restauraci pod širým nebem, kdy se při sledování filmu běžně obsluhuje a konzumuje. Projekci technicky zajišťují odborníci z Městského divadla Brno.

Na letní kino chystáme více než 60 filmů. Připravena je i mokrá varianta, kdy lze film sledovat ze zastřešené terasy, pokud bude chladno, jsou k dispozici deky a zahřejí Vás i naše teplé nápoje.

Tradičně budou v nabídce osvědčené i zcela nové tituly. Jelikož užitá technologie neumožňuje promítat nejnovější filmové premiéry, projekce se ubírá směrem ke kvalitním titulům, na které lze zakoupit práva pro veřejné projekce. Na své si přijdou milovníci všech filmových žánrů. Každý týden budou již tradičně losovány vouchery do restaurací pořadatelské firmy Brixton-gastro.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Letní kino na dvoře MdB

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...