Den dětí ve VIDA!

Den dětí ve VIDA!

Adresa:

Brno, Křížkovského 554/12

Termín: 1.6.2017
Vstupné:

děti do 15 let 20 Kč

1červen čtvrtek 14:00

Žánr: ostatní akcepro děti


Přijďte oslavit Den dětí do zábavního vědeckého parku VIDA! Užijte si s dětmi odpoledne plné chytré zábavy s hlavolamy. Těšit se můžete na nejrůznější hlavolamy a zapeklité úkoly stejně jako nespočet zážitků z hravé expozice. Jako první si také užijete novou výstavu na galerii centra věnovanou hlavolamům z celého světa.

Ráj hlavolamů
Vyzkoušejte si hlavolamy z Japonska, z Indie, ale i českého ježka v kleci hned v několik variantách. Užijte si různé Rubikovy kostky, pěnové hlavolamy Happy Cube, Powerball, revoluční 3D labyrint Perplexus, Neocube i další magnetické stavebnice. Seznamte se se světovou novinkou Futuro Cube – herní kostkou budoucnosti. Ověřte si svůj důvtip na hlavolamu Eternity II, který zatím nikdo nesložil, a to i přes to, že je vypsána odměna 2 miliony dolarů.

Herna Smart Games
Hry Smart Games rozvíjí především logické myšlení, prostorovou představivost, schopnost koncentrace a plánování. Je to něco mezi hrou pro jednoho hráče a hlavolamem s jednoduchými pravidly. Najdete zde hry pro tříleté děti i dospělé.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den dětí ve VIDA!

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.6 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.3 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...