Lužánecký Guláš Fest 2017

Lužánecký Guláš Fest 2017

Adresa:

Brno, park Lužánky

Termín: 13.5.2017
Vstupné:

90

13květen sobota 10:30

Žánr: gastrofestival


Příznivci dobrého jídla, pití a zábavy, přijďtě 13. května do areálu tenisových kurtů BLTC a přilehlého parku Lužánky na III. ročník klání o nejlepší guláš –Lužánecký Guláš Fest 2017.

Předpokládaná účast minimálně patnácti 4člených soutěžních týmů poskytuje záruku rozmanitosti a určitě si každý najde ten svůj nejchutnější guláš. Soutěž je koncipována jako otevřená – zúčastní se amatérské, poloprofesionální i profesionální týmy odkudkoliv.

Své týmy představí mimo jiné populární brněnští herci Zdeněk Junák a Jakub Uličník nebo moderátor Borek Kapitančík.

Vedle pestré škály gulášů budou mít návštěvníci možnost ochutnat také čerstvé pochoutky, právě vytáhnuté z místní udírny, speciality z grilu a vše zapít výbornými dalešickými pivy, moravskými víny či ovocnými pálenkami.

V průběhu celého dne bude připraven také bohatý doprovodný kulturní program ve spolupráci s Městským divadlem Brno. Proběhne koncert ZZ TOP Revival Band, muzikálové melodie zazpívají herci MdB, diváci si budou moci zasoutěžit v pojídání s maxijedlíkem Jaroslavem Němcem, typickou atmosféru dotvoří flašinetář Jarda Záděra. Guláš Festem diváky provede herec a bavič Alan Novotný, člen kapely ALL X.

Akce je koncipována rodině – pro děti budou připraveny zdarma lanová dráha, minitenis s profesionálními trenéry, lezecká stěna, prezentace a testování koloběžek Crussis, Kostka a Yedoo, skákací hrady, malování na obličej a jiné.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

26dub - 28dubcelý den

Čoko Fest

, Vinařská 407 Ostatní

24kvě - 25kvěcelý den

22červen sobota 13:00

NaVíno fest

, areál Pod Zámkem Festival

Ubytování v okolí akce Lužánecký Guláš...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...