Noc sklepů Velké Němčice

Termín: 22.4.2017
Vstupné:

600

22duben sobota 14:00

Žánr: ostatní akcevínodegustace


Místní vinaři vám opět po roce otevřou své sklepy. Vinaři, vinohrady a sklepy jsou svým vlastním svébytným světem. Světem, který vás uvítá svou pohostinností.

Vinař tak otevírá nejen sklep, ale i své vinařské srdce a nabídne vám zážitky a především skleničku dobrého vína. V předem určeném termínu se návštěvníkům otevírají brány několika desítek zdejších sklepů, kde Vám své umění představí ti nejlepší vinaři z Velkých Němčic, kteří ve vzájemné spolupráci celou akci připravují.

A že bude z čeho vybírat Vás jistě přesvědčí skutečnost, že v registru obce je na 52 hektarů vinic s necelou stovkou registrovaných pěstitelů.

Během večerních a nočních hodin na Vás na jednotlivých stanovištích čeká nejen lahodné víno, ale i vstřícná atmosféra, okořeněna regionálními pochutinami a především milými lidmi.

Cena vstupného zahrnuje: vstup na Noc otevřených sklepů a volnou degustaci, kupón na láhev vína, degustační skleničku, průvodce s mapkou Velkých Němčic s otevřenými sklepy vinařů (počet vstupenek není omezen, nemusíte si je objednávat či zamlouvat). Pro všechny návštěvníky je připravena soutěž o vybrané lahve kvalitních velkoněmčických vín.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Noc sklepů Velké...

Wine Wellness Hotel AmandeHustopeče (7.3 km)

Vinný sklep a penzion HerbenkaHustopeče (7.8 km)

Wellness rodinný hotel U LangrůPavlov (11.7 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...