Electro Swing: DJ Fredd Flock a DJ John T

Adresa:

Bučovice, Čsl. armády

Termín: 24.3.2017 25.3.2017

24březen pátek 21:00

Žánr: koncertypopswing house technofilm


Dovolte nám Vás pozvat na jednu z největších electro-swingových akcí tohoto jara. Pro ty z Vás, kteří ještě tento styl neznají, tak jde o populární swingovou hudbu převážně 20. - 40. let s pestrým kořením v rytmech současné taneční hudby, které se v Česku dostává nebývalé oblibě.

Po celý večer budou vaše botky neúprosně zaměstnávat vyhlášení DJs pražské hudební scény. Zde je máme: Vítáme dobové outfity!

DJ Fredd Flock

Pojmenován po filmové postavě fiktivního gangstera, Fredd Flock se brzy dostal se svými sety do rakouského rádia, později se stal uznávaným selektorem klubové scény. Vystupoval po boku DJ Mackieho Messera, Mydy Rabycad, N.O.H.A., USB nebo slavných Melody Makers Ondřeje Havelky.

Své tóny rozdmýchal na půdě Nové Scéně Národního divadla, Lodi bratří Formanů či Kabinetě múz. Jeho premiéra v našem klubu se bude nést v duchu electro-swingu s pulzující basovou linkou a výraznou melodičností techna a house music.

DJ JOHN T

Známý též jako DJ Pears, John T se pohybuje jako zkušený DJ bezmála 14 let na klubové scéně. Kromě toho je precizní zvukař a vinylový mág, který vystoupil na věhlasných techno/house akcích Summer of Love a Mácháč.

Je hostem v rádiu Life, promotérem a rezidentem klubu Wings Svitavy. Kromě toho svými gramofony brázdí parties na Slovensku, v Německu a Itálii. Po půlnoci rozjede electro-swingovou bouři, která Vás nepustí z parketu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Brně Akce v obci Bučovice

Podobné akce

26duben pátek 20:00

26duben pátek 20:00

26duben pátek 20:00

26duben pátek 20:30

Ubytování v okolí akce Electro Swing: DJ Fredd...

Vinný sklep KrýsaKyjov (17 km)

Ubytovani U KulkyKyjov (18.1 km)

Vinný sklípek Jožky VagundyMutěnice (26.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...