Kubánská noc

Kubánská noc

Adresa:

Brno, Štefánikova 24

Termín: 23.3.2017
Vstupné:

180 Kč

23březen čtvrtek 21:00

Žánr: koncertytanecparty


Vášeň a rytmus Kuby na našem parketu! Rozpálená hudební noc vybarvená rytmy salsy, cumbie, latinojazzu, rumby, bolera, cha cha či mamba. Autentickou atmosféru kubánských klubů a barů přinese latino kapela Carisma a DJi Ille a Chingy.

Carisma

je charizmatická kapela složená z vynikajících hudebníků a zpěvaček z celé Latinské Ameriky. Tato skupina dokáže vytvořit opravdu autentickou atmosféru karibské pohody a díky populárním latino hitům také taneční a dynamickou show. Základem jejího repertoáru je energií nabitá latinskoamerická a kubánská hudba, či už v tradičním provedení anebo s příměsí dalších moderních stylů.

DJ Ille

Je známý brněnský DJ a lektor. Jeho oblíbeným žánrem je kubánská salsa, timba a bachata. Jako tanečník se vždy snaží o dokonalý soulad mezi hudbou a tancem, proto na akcích hraje tak, aby tancoval každý, bez rozdílu výkonosti a nadání. Přece nikdo nebude sedět v koutě.

DJ Chingy (SK)

tento DJ a začínající producent se na slovenské scéně uchytil velmi rychle a dnes ho volají i do zahraničí. Chingy si zahrál například se známým španělským producentem a DJem Sak Noelem anebo se slovenskými interprety jako Rytmus, Igor Kmeťo ml. anebo Čistychov. Tento večer se nám ale představí jako milovník Kuby a její chytlavé hudby.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

4říjen pátek 20:00

Crazy Cabaret: Gatsby show

, Dominikánské nám. 656/2 Divadlo

8listopad pátek 20:00

Crazy Cabaret: Gatsby show

, Dominikánské nám. 656/2 Divadlo

30prosinec pondělí 20:00

Ubytování v okolí akce Kubánská noc

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...