Traktor

Traktor

Adresa:

Drnovice

Termín: 25.3.2017
Vstupné:

250,- Kč

25březen sobota 20:00

Žánr: koncertyrockpop

Umělci: Traktor


Traktor je moravsko-pražská hardrocková kapela založená na jaře 2001, kdy se spojili někteří členové skupin Tarantula a Wizard Standa Balko (kytara), Martin Kapek (zpěv) a Karel Ferda (baskytara).

Po roce se přidali Pavel Balko (bicí) a Petr Bartošek (klávesy). Jejich první CD vyšlo v roce 2004 u studia Popron Music s názvem S vlečkou se to lépe táhne. Po pětileté přestávce nahráli další album 69, ve kterém natočili klip k songu Cosmosen ve spolupráci se Zdeňkem Izerem. Další deska Tmel vyšla v únoru 2011, se kterou přišla další vlna bigbítu. V pořadí čtvrtý klip na song Láskožrouti byl sestříhán ze záběrů Benátské noci 2012, kde vystupoval i Traktor. Začátkem roku 2013 se Traktor objevoval už i na Slovensku.

Do 4. 11. téhož roku stihl nahrát svou čtvrtou desku Alcatra’n’z. Podzimní tour odstartovali 9. listopadu. Na jaře 2014 na jednom koncertu Traktor vystupoval na parníku na Vltavě. Ten den vydali nový klip k songu Katakomby z CD Alcatra’n’z.

Počátek kapely Traktor můžeme datovat na jaro 2001, kdy se dali dohromady bývalí členové kapel Tarantula a Wizard, tzn. Standa Balko, Martin Kapek a Karel Ferda. Tohle trio zhruba po roce doplnili Pavel Balko ( dříve taky Tarantula ) a...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Brně Akce v obci Drnovice

Podobné akce

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

7květen úterý 19:30

Habera Team Brno

, Křídlovická 34 Koncert

Ubytování v okolí akce Traktor

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (18.1 km)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (21.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (23 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...