Jaro na Mutěnsku - Festival otevřených sklepů

Adresa:

Mutěnice

Termín: 22.4.2017 23.4.2017

22dub - 23dub celý den

Žánr: ostatní akcegastrodegustacevíno


Třicítka vinařů z malebného Mutěnska vás na dva dny přivítá ve svých sklepích a búdách.

Přijeďte objevit malebné Mutěnsko, oblast kde najdete stovky malých vinohradů, stovky búd malých vinařů i sklepů přímo pod domy ve vesnicích a stovky poctivých vinařů se skvělými víny. Na návštěvníky čeká jako vždy třicítka otevřených sklepů v obcích Mutěnice, Čejč, Terezín, Hovorany a Šardice, degustace vín přímo z rukou vinařů, cimbálky i další kulturní program a chybět nebudou ani krajové speciality snoubené s vínem.

V ceně dvoudenní vstupenky získáte degustaci všech festivalových vzorků, vstup do všech sklepů, tištěného průvodce s podrobnými medailonky vinařů, degustační skleničku, stylovou tašku, možnost využití festivalové autobusové dopravy a vstup na vybrané akce doprovodného programu zdarma.

Jarní festival začíná oficiálně v sobotu 22. dubna, sklepy se otevřou od 10.00 do 21.00 hod. s následným večerním programem. V neděli pak pokračuje od 10.00 do 15.00 hod., po oba dva dny s možností nákupu vín.

Centrální registrační místo v Mutěnicích bude otevřeno v sobotu 22. dubna mezi 8.00 a 15.00 hod. a v neděli mezi 10.00 a 12.00 hod. Kyvadlová doprava zdarma mezi obcemi bude zajištěna po celou dobu festivalu.

Vstupenky v e-shopu Nadace Partnerství nebo v síti Ticketstream.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jaro na Mutěnsku -...

Ubytování Sklep u VeselýchMutěnice (802 metrů)

Vinný sklípek Jožky VagundyMutěnice (1 039 metrů)

Vinné sklepy U JeňouraPrušánky (7.5 km)