Největší ochutnávka Svatomartinského vína

Největší ochutnávka Svatomartinského vína

Adresa:

Brno, Náměstí Svobody

Termín: 11.11.2016

11listopad pátek 11:00

Žánr: ostatní akcegastrodegustacevíno


Na svátek svatého Martina, 11. 11. v 11 hodin zahájí slavnostní přípitek letošní ochutnávání Svatomartinských vín. Těšit se můžete na ochutnávku 100 druhů svatomartinských vín od 100 různých vinařů.

Akce se tak jako v uplynulých letech bude konat na brněnské Náměstí Svobody! Neváhejte a přijeďte se pobavit a ochutnat vynikající Svatomartinské! Každoroční Svatomartinský košt je nejen přehlídkou skvělých moravských vín, ale i dobrého jídla a tradiční hudby. Vše započne slavnostním přípitkem v pátek 11. 11. symbolicky v 11 hodin, kdy na brněnském náměstí Svobody představitelé vinařů otevřou první láhev Svatomartinského vína ročníku 2016.

Degustaci bude těsně předcházet slavnostní průvod, který v čele se svatým Martinem na bílém koni vyrazí v 10:30 od kostela sv. Tomáše na Moravském náměstí směrem na náměstí Svobody. Po přípitku bude spuštěn doprovodný program s moravskou cimbálovou muzikou Jožky Šmukaře. Diváci si budou moci zasoutěžit o láhve vína a ochutnávat vybrané staročeské delikatesy, včetně svatomartinské pečené husy. Koštem to však zdaleka nekončí!

Všichni milovníci Svatomartinských vín jsou během následujícího víkendu a dalších týdnů srdečně zváni k návštěvě některého z vinných sklepů, jejichž přehled naleznou na www.wineofczechrepublic.cz. Program – 11. listopadu, brněnské Náměstí Svobody 10:00 Zahájení prodeje žetonů a výdej skla v pokladnách na náměstí 10:30 Zahájení průvodu z Moravského náměstí; včele Martin na bílém koni 11:00 Zvony z Petrova; slavnostní přípitek; sv. Martin rozlévá víno na pódiu 11:30 Konec oficiální části; zahájení doprovodného kulturního programu (Jožka Šmukař, soutěže) 15:00 Folkteam Pavla Kopřivy 17:30 Ukončení prodeje Svatomartinských vín

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Největší ochutnávka...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.2 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...