Cash Savage & The Last Drinks (aus)

Cash Savage & The Last Drinks (aus)

Adresa:

Znojmo, Velká Mikulášská 463/11

Termín: 11.11.2016

11listopad pátek 20:00

Žánr: koncertypopcountryblues


Vloni nadchli Colours of Ostrava, letos můžete Australanku Cash Savage a její ostrou partu The Last Drinks vidět hned pětkrátt. Představí se na mezinárodní hudební konferenci a hudební přehlídce Nouvelle Prague v Praze, zavítají také do Blatné, Jablonce nad Nisou, Znojma a Žďáru nad Sázavou. Byt rozmlácený hvězdou burlesky? Koučování fotbalu?

Neteř Conwaye Savage z The Bad Seeds si s konformitou hlavu neláme. Podruhé přijíždí do Evropy, aby předvedla, jak zní špinavé country blues psanců ze země Oz a představila letošní novinku One Of Us. V hudebním prostředí vyrůstala, oba rodiče byli muzikanti, zbytku rodiny sudičky také nadělili uměleckého ducha, nebylo pochyb, jakým směrem se bude ubírat kariéra Cash. Od roku 2009 brázdí scénu s kytarou, brzy se přidala sebranka, kterou našla po cestě. Melbournští The Last Drinks začínali jako trio, postupně se rozrostli do početnějšího spolku až osmi hráčů.

Uslyšíte bicí, baskytaru, dvě kytary, banjo i housle a především drsně okouzlující hlas samotné Cash. Příběhy o rvačkách, láskách, pokušení, hutně táhnoucí se zvuk jako ulepení od piva, vášeň, odevzdání a chmury. Pocítíte-li po poslechu kocovinu nebo vás bodne u srdce, nedivte se. Cash popisuje tvorbu The Last Drinks jednoduše - country, chlast, blues a chlast. A co se pokrmu na poslední cestu týče, je jasno „Pivo a pěkně vysokej steak.“ Trenérka fotbalového týmu Old Bar Unicorns představí na podzimním evropském turné aktuální desku One Of Us, jež vznikala stejně jako předchozí The Hypnotiser (2013) pod taktovkou producenta Nicka Finche z kapely Graveyard Train.

Cash opět vypráví historky, v nichž není nouze o touhu po svobodě a kráse, nevyhýbá se ani problémům, které se vkrádají do příbytků spokojených párů, ani smutku ze ztráty a vyrovnávání se s ním. Cash Savage & The Last Drinks si vydobyli uznání doma i za hranicemi, získali nadšené kritiky, několik nominací na hudební ceny a byli zařazeni mezi Top ten nejlepších alb roku 2013. Nenechte si ujít to nejlepší ze současné australské country.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Znojmo Akce v obci Znojmo

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cash Savage & The...

Rezidence ZvonZnojmo (126 metrů)

Ubytování GMZnojmo (2.9 km)

Vinařství LintnerKyjovice (9.6 km)