Hollywoodfun Downstairs [nz] // Nyos [fin] // Erika je moja [sk]

Hollywoodfun Downstairs [nz] // Nyos [fin] // Erika je moja [sk]

Adresa:

Brno, Dornych

Termín: 25.10.2016

25říjen úterý 20:00

Žánr: koncertyrockinstrumentálpunk


Hollywoodfun Downstairs / New Zealand / New Wave - Noise punk https://hollywoodfundownstairs1.bandcamp.com/ The boys are back! Respektive né boys, ale hovada. V tom nejlepším slova smyslu! Neskuteční sympoši a zvířata zároveň, zahrají energií nabité vály z chystané desky Tetris, ale to ve výsledku není až tak zajímavé, daleko zajímavější je, že s sebou budete třískat o zem s takovou radostí, že nebudete chtít, aby tenhle koncert skončil.

A on neskončí, protože, než se nadějete, oni tady budou znova. Možná jsou z Nového Zélandu, ale jejich opravdovým domovem je Evropa (letos tady odheráli přes 120 koncertů) a jejich doménou je zběsilost v srdci. Pozvi je k sobě domů a oni tě naučí, jak hulit trávu z kuchyňských nožů.

NYOS / Finland / Instrumental - Post rock - Math rock https://nyos.bandcamp.com/ Precizní matematika, riffy z jiného vesmíru a atmosféra jak řemen. Finské instrumentální duo to odstartovalo předloni deskou Vltava (jo!) a minulý měsíc vydalo svůj první full-length s prozaickým názvem Nature. Stupňující se drobné vyhrávky jako předzvěst post-rockové vichřice rázu Russian Circles, po které zbyde jen zkáza v podobě doomového hřmění. Soundtrack k finsko-ruské válečné bitvě o zamrzlé jezero.

Erika je moja / Slovakia / Stoner - Rock http://bandzone.cz/erikajemoja Na poslední chvíli Shallov nahradí slovenská Erika tvořená právě členy dříve zmíněné kapely. Dobré na tom je, že Erika kdysi v Erice hrála (nebo ne?). To je, myslím si, základ. Základ následně obohacený o stonerové riffy a punkové nálady. Basa, bicí, písničky nejen o lásce a cover Katarzie. Dřevní osobitost bandzone nahrávek připomíná nepřeliskatelný kult Kurac a slibuje kvalitní zábavu na vysoké úrovni.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hollywoodfun Downstairs...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.8 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...