Pedig - opletená láhev s uchem

Pedig - opletená láhev s uchem

Adresa:

Brno, Skřivanova 3

Termín: 22.10.2016
Vstupné:

490

22říjen sobota 10:00

Žánr: ostatní akcekurz


Co vás čeká v kurzu PEDIG – OPLETENÁ LÁHEV S UCHEM

V tomto kurzu si opět rozšíříte a doplníte dovednosti a znalosti z předchozích kurzů. Ukážeme si jak dekorativně oplést láhev. 

Budeme používat křížení osnov a sloupkování. Jsou to dva druhy dekorativních technik, které provzdušňují výplet na lahvi. Díky tomu působí celý výrobek jemně a křehce. I při oplétání lahve platí, že v jednoduchosti je krása. 

Co se naučíte:

Ukážeme si, jak po zhotovení vlastního vyplétaného dna založit osnovní pruty a upevnit do opletku lahev. Plést budeme také pedigovou šénou – což je plochý pedig. Výplet láhve ukončíme dvoupárovou zavírkou. Dopleteme výrobku proutěné ucho. 

Získané dovednosti budete mít možnost využít a rozšířit na některém z pokračovacích kurzů, kde se budeme věnovat například oplétání demižonu. 

Co si odnesete:

S sebou si prosím přineste láhev 0,5 nebo 0,7 l (např. od lihovin) a starší ručník. 

Co si odnesete:

Domů si odnesete nejen radost z vlastnoručně vytvořeného výrobku, ale opět i spoustu cenných rad pro Vaše další tvoření. Vámi opletenou lahev pak můžete darovat pod stromeček svému manželovi, přítelovi, tatínkovi nebo třeba dědečkovi. A pokud naplníte její obsah nějakou dobrou slivovičkou, radost bude zcela jistě ještě větší. Blíží se Vánoce a vlastnoručně vyrobený dárek zcela jistě každého potěší.

Své dovednosti můžete rozšířit na některém z pokračovacích kurzů, kde se budeme věnovat výrobě složitějších dekoračních předmětů. Zajímavou alternativou je také kurz Pletení z papíru.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pedig - opletená láhev...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...