Ladislav Zibura: Pěšky mezi buddhisty a komunisty @Brno

Ladislav Zibura: Pěšky mezi buddhisty a komunisty @Brno

Adresa:

Brno, Moravské náměstí 3

Termín: 26.10.2016

26říjen středa 18:00

Žánr: ostatní akce


ŽÁNR: cestovatelská projekce + stand-up 1 500 kilometrů pěšky v Nepálu a Číně. Něco, co by nechtěl zažít nikdo z nás. Ale je legrace o tom poslouchat a smát se cizímu neštěstí. Ladislav Zibura po svých “40 dní pěšky do Jeruzaléma” přichází s novou show – “Pěšky mezi buddhisty a komunisty”. ANOTACE: 24letý excentrický poutník Ladislav Zibura se tentokrát vypravil do Himálaje, neprobádaných údolí čínských řek a zapadlých nepálských vesnic.

Ať už ho zrovna zatýká policie, trpí vysokohorskou nemocí nebo zachraňuje lidský život, princ Ládík vším proplouvá s neobyčejnou lehkostí. Příběh jeho 1500 kilometrů dlouhé pěší výpravy je svědectvím o jednoduchosti života a půvabu svobody, u kterého se budete smát od začátku až do konce. Nečekejte ale žádné popisy památek. Projekce je o Číňanech, Nepálcích a jejich životech. O AUTOROVI: Přestože je Ladislavovi teprve 24 let, na pěších poutích po světě už nachodil přes 5 000 kilometrů.

V Česku si mezitím užíval klidného vysokoškolského života a nikdo se o jeho cesty nezajímal. Vlo-ni ho ale kamarádi přemluvili, ať o poutích udělá projekci. Nakonec vyprodal kino a nátlak publika vyústil až v turné po 80 městech České republiky a Slovenska. Ladislav o jedné ze svých cest vlo-ni napsal knihu “40 dní pěšky do Jeruzaléma,” která se nešťastnou shodou náhod stala bestselle-rem. Nahrál také audioknihu, kterou nechtěl nikdo. Aby ze sebe smyl hanbu nezdařeného díla, zneuznaný autor v létě na tři měsíce zmizel do Číny a Nepálu.

Překvapivě přežil a vrátil se. Nyní vyráží na turné po republice znovu. Všechny ty projekce ho totiž neobyčejně bavily. VSTUPENKY: http://www.kinoscala.cz/cz/film/ladislav-zibura-pesky-mezi-buddhisty-a-komunisty-7636

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ladislav Zibura: Pěšky...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...