Svatební víkend otevřených dveří

Svatební víkend otevřených dveří

Adresa:

Slavkov u Brna, Palackého nám. 1

Termín: 15.10.2016 16.10.2016

15říj - 16říj celý den

Žánr: ostatní akcezdarma


Zámek Slavkov je díky své poloze, prostorám i zázemím ideálním místem pro konání svatebních obřadů a hostin. Proto ani letos nebude chybět akce, která se zaměří na páry hledající místo pro svou svatbu. Svatební víkend otevřených dveří se uskuteční v sobotu a v neděli 15. a 16. října A na co se můžou snoubenci a ostatní zájemci těšit?

Většina sálů a prostor určených k obřadům budou připravené a vyzdobené podobně jako ve svatební den. Účastníkům se bude věnovat zkušený průvodce, který prostory nejen představí, ale také poradí s organizací a pomůže s vhodným výběrem prostor. „Navíc jsme připravili speciální akci, kdy při rezervaci termínu a podpisu smlouvy do konce října poskytneme slevu na pronájem 10 procent,“ dodal David Kučera.

Vstupné na prohlídky je zdarma. Prohlídky obřadních sálů se konají v sobotu i v neděli časech 10:30, 13:30 a 15:00 po předchozí rezervaci na tel. 544 227 548 Zámek Slavkov nabízí ke konání obřadů hned několik nádherných míst. Nejvyhledávanější je zámecká kaple, kde se můžou konat jak civilní, tak i církevní obřady.

K dispozici je také největší a nejkrásnější Historický sál nebo pohodlný Divadelní sál. Oblíbeným se stal i zámecký park – nejen pro obřady, společenský večer nebo atraktivním prostředím pro fotografování. Zámek disponuje reprezentativním nábytkem, dekoracemi, potahy židlí i technickým zázemím. Zámek Slavkov – Austerlitz je jedním z nejvyhledávanějších míst pro konání svatebních obřadů na jižní Moravě.

Jen letos se zde uskutečnilo téměř 100 obřadů. Trendem posledních sezón jsou kompletní svatby, kdy se na zámku koná obřad, hostina i závěrečná párty.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Svatební víkend...

Vinný sklep KrýsaKyjov (24 km)

Ubytovani U KulkyKyjov (24 km)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (25.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...