Přijďte si změřit BMI s Plus pro Vás v Brně

Přijďte si změřit BMI s Plus pro Vás v Brně

Adresa:

Brno, Přístavní

Termín: 17.9.2016

17září sobota 10:00

Žánr: ostatní akce


Lidé v Brně dostanou v sobotu 17. září od 10:00 jedinečnou příležitost nechat si změřit svůj index tělesné hmotnosti (Body Mass Index, zkráceně BMI). Stačí navštívit stánek Plus pro Vás od Nestlé na akci RunTour, která bude probíhat od rána na Brněnské přehradě.

Návštěvníky akce čeká u stánku programu Plus pro Vás od Nestlé ochotný tým, který bude provádět měření BMI speciálním přístrojem. Získat zde mohou také užitečné informace o vyváženém životním stylu. Každý tak snadno zjistí svoji hodnotu BMI, doplněnou o doporučení k vhodné životosprávě. Speciální akce jsou připraveny i pro běžce, nejmenší účastníci si pak mohou užít výtvarné aktivity.

„Máme radost ze vzrůstajícího zájmu lidí o sport i o zdravý jídelníček. Vyvážený životní styl prosazuje Nestlé dlouhodobě, proto nás těší, že jsme výživovým partnerem běžeckého seriálu Česká pojišťovna RunTour 2016. Navíc nás letos spojuje i téma podpory lidí se zrakovým postižením.

Na RunTour si mohou zaběhnout závod s vodičem a nově jsou pro ně přístupné i stránky Plusprovas.cz,“ komentuje partnerství Zuzana Travencová, manažerka projektu Plus pro Vás od Nestlé. Program Plus pro Vás nabízí čtenářům prostřednictvím stránek Plusprovas.cz užitečné tipy z oblasti sportu, relaxace a trendů ve výživě.

Čtenáři zde najdou také cenné rady odborníků, například psycholožky Denisy Maderové nebo nutričního specialisty Pavla Suchánka. Přijďte si BMI změřit i vy, budeme se na vás těšit u stánku Plus pro Vás od Nestlé!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Přijďte si změřit...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (22.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...