Rest in Beats vol.II feat burn battle school

Rest in Beats vol.II feat burn battle school

Adresa:

Brno, Klajdovská 28

Termín: 10.9.2016 11.9.2016
Vstupné:

75 Kč

10září sobota 10:30

Žánr: koncertyHip Hop Funk house


Rest in Beats vol.II feat burn battle school - Dělňák Líšeň - 10.9.2016 v 10:30

Dne 17. 10. 2015 proběhl v městské části Brno – Líšeň první ročník taneční soutěže Rest in Beats. Akce proběhla v KC Líšeň v prostorách Dělňáku, kde se již od rána tancovalo a soutěžilo. Soutěžilo se v několika kategoriích – v dopoledních hodinách probíhal taneční souboje („battly“), kdy se proti sobě postavili nejmenší tanečníci do 15 let.

Následovala kratší pauza, během které návštěvníci i tanečníci mohli načerpat energii na další pokračování. Organizátoři zajistili catering i mobilní čajovnu a díky krásnému počasí si mohli návštěvníci užít sluníčka ve venkovních prostorách, kde díky projekci mohli sledovat i dění na tanečním parketě. Následovala soutěž v hlavní věkové kategorii a to ve dvou stylech – Bboying a Allstyle.

V kategorii Allstyle tanečníci improvizují na tři různé styly hudby: Funk, Hip Hop a House. Bboying známý hlavně jako breakdance je dynamický, akrobatický tanec a na parketě lze vidět hodně zajímavých triků popírající gravitaci. Prvního ročníku se zúčastnilo neuvěřitelných 350 tanečníků nejen z Česka, ale i ze Slovenska, Ukrajiny, Polska a Anglie. Výsledky tanečních soubojů rozhoduje kvalifikovaná porota na základě subjektivního názoru.

Nedílnou součástí taneční akce je samozřejmě hudba – tu zajišťoval v tanečním světě známý DJ Jasty (hrál na akcích typu Street Dance Kemp, Hip Hop kemp), kterého na živé perkuse doprovázel Ajvo.

Tímto bychom si Vás dovolili pozvat na druhý ročník battlu Rest in Beats, který proběhne opět v prostorách Dělňáku v Líšni a to 10. a 11. září 2016!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rest in Beats vol.II...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (17.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (18.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...