Poznej a ovládni řeč těla

Poznej a ovládni řeč těla

Adresa:

Brno, Dominikánská 11

Termín: 19.9.2016
Vstupné:

450

19září pondělí 18:00

Žánr: ostatní akceseminář


Co vás čeká na semináři MĚJ SE RÁDA - OVLÁDNI ŘEČ TĚLA

Řeč těla je upřímný pomocník. Řeč těla vám umožní vcítit se do partnera, odhalit skryté úmysly nebo skrýt vaše emoce a myšlenky. Čtení gest a mimiky může být silnou zbraní pro získávání výhody, nebo "mírovým nástrojem" k pochopení okolí, pomáhání a rozvíjení pevných vztahů.

Neverbální komunikaci je v poslední době věnována velká pozornost a to především z toho důvodu, že v dnešní moderní době nejsme schopni vnímat a číst signály těla tak dobře jako naši předkové. Řeč těla je upřímnější než to, co pronášíme ústy, z toho důvodu, že velká část našich neverbálních projevů působí nezávisle na našem vědomí. Verbálním kanálem jsou přenášena jen takzvaná tvrdá fakta, avšak to, co je vysíláno pomocí neverbálního kanálu, nakonec vykreslí jakýsi „obraz duše“, odraz našeho prožívání či našich emocí. Naše ruce, nohy a oči jsou stejně výmluvné jako náš jazyk. Takže i když nemluvíme, projevujeme se řečí těla.

Co budeme probírat?

Jednotlivé druhy neverbální komunikace – naučíme se zákonitosti, jak je sama používat a také jak je správně číst u jiných. Seznámíme se s mimikou obličeje, s jednotlivými druhy podání rukou, posedu, postoje a probereme i další konkrétní situace, kdy z řeči těla můžeme přečíst více než ze samotných slov.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Poznej a ovládni řeč...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...