6. ročník Drnholeckého vinobraní s otevřenými sklepy

6. ročník Drnholeckého vinobraní s otevřenými sklepy

Adresa:

Drnholec

Termín: 24.9.2016
Vstupné:

zdarma

24září sobota 10:00

Žánr: ostatní akcevinobranívínoslavnosti


6. ročník Drnholeckého vinobraní s otevřenými sklepy především malovinařů, ale i větších vinařských firem, se stává již tradiční kulturní akcí, kde se představují místní vinaři se svými vinikajícími víny a burčákem.

V doprovodném programu se na Drnholeckém náměstí představí šermíří, dětské folklorní soubory a Country soubor. Rovněž budou na náměstí i stánky s občerstvením, burčákem, lidovými výrobky. Můžete se zúčastnit různých soutěží s vinařskou tématikou. Odpoledne na náměstí bude zakončeno vinařským zvykem Otvírání hory.

Vstupné na vinobraní a otevřené sklepy se neplatí. Cena degustačního lístku je 6,- Kč. Po skončení doprovodného programu na náměstí se můžete pobavit na hotařově zábavě v místním kulturním domě - vstupné 70,- Kč. 10.00 otevřené sklepy 13.00 příjezd vrchnosti na náměstí, dobový průvod po otevřených sklepech - doprovodný program na náměstí, soutěže s vinařskou tematikou, dětské folklorní soubory 14:00 Varhanní koncert Kateřiny Málkové v kostele Nejsvětější Trojice 18.00 otvírání hory na náměstí 20.00 hotařova zábava v kulturním domě

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 6. ročník...

Ubytování Tři VrbyPasohlávky (6 km)

Ubytování U VojtěškyPasohlávky (6.3 km)

Ubytování U ZábojůDolní Dunajovice (7.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?