Přejít na stránky Ticketpro.cz

Eric Martin

Adresa:

Brno, Poštovská 6

Termín: 15.2.2017

15únor středa 20:00

Žánr: koncertypoprock


Majitel jednoho z největších hlasů a charisma za poslední 3 dekády - Eric Martin frontmen Mr.Big, míří do České Republiky.

Eric Martin je interpretem, který se svými domovskými Mr.Big dokázal prodat více než 7 miliónů nosičů. Jeho hity “Just take my heart”, “To be with you” anebo cover písně “Wild world” od Cata Stevense, zná snad každý.

Mr. Big mají v současné době koncertní pauzu. Jejich prozatím poslední album”…the stories we could tell” vyšlo předloni.

Eric Martin má na svém kontě také řadu vynikajících sólových nahrávek, z nichž poslední “Mr. Rock vocalist" byla vydána v roce 2012.

V současné době můžeme Erica Martina vidět při koncertování s německou metalovou operou Avantasia, která sklízí zasloužené ovace po celém světě.

V únoru příštího roku budeme mít šanci vidět Erica Martina jako snad nikdy. Jen s akustickou kytarou a mikrofonem za doprovodu spoluhráče na kytaru a perkuse.

Je více než jisté, že uslyšíme největší hity nejen od Mr. Big a jeho sólové kariéry, ale také jiné klasické rockové pecky. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Eric Martin

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...