Michael Winslow

Michael Winslow

Adresa:

Brno, Veveří 115

Termín: 9.11.2016
Vstupné:

599 – 999

9listopad neděle 20:00

Žánr: ostatní akceShow


Michael Winslow je americký herec a komik, známý jako “Man of 10,000 Sound Effects”, tedy jako “Muž 10,000 zvukových efektů”. Dokáže totiž pomocí úst ze sebe dostat realistické zvukové efekty.

Michael Winslow se narodil dne 6. září 1958 Robertu a Verdie Winslowovým na letecké základně Fairchild Air force Base ve Spokane County, ve statě Washington. Je nejmladším ze šesti bratrů. Už odmala zkoušel vydávat z úst různé zvuky. Po dokončení střední školy (Lisa Maile School of Acting, Modeling, and Imaging) poprvé profesionálně vystoupil v coloradském Tulagiho divadle, které připomínalo spíše klub. Pro Michaela Winslowa to byla velice vzrušující zkušenost, jelikož zde hrálo mnoho známých zpěváků a skupin, jako Jimmy Hendrix, The Doors a další.

Nejznámější rolí Michaela Winslowa je bezpochyby role seržanta Larvella Jonese v sérii filmů Policejní akademie, kde také několikrát předvedl svůj hlasový um. Jako jediný z původních herců této série si zahrál v televizním seriálu Policejní akademie. Dále hrál Michael Winslow například ve sci-fi komedii Mela Brookse: Spaceballs nebo v komedii Joea Danteho: Gremlins. Ukázal se také v reklamě na americkou pojišťovnu Geico, kde napodoboval zvuk auta.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

25duben čtvrtek 20:00

Chit chat club - talkshow

, Dominikánské nám. 656/2 Divadlo

26duben pátek

Cabaret 007

, Dominikánské nám. 656/2 Divadlo

27duben sobota 20:00

Blue burlesque show

, Dominikánské nám. 656/2 Divadlo

Ubytování v okolí akce Michael Winslow

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.7 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...