Autogramiáda závodníků rally

Autogramiáda závodníků rally

Adresa:

Zlín, nám. Míru 174

Termín: 23.8.2016
Vstupné:

zdarma

23srpen úterý 18:30

Žánr: ostatní akcepro dětikonferencesoutěžautogramiáda


Barum Czech Rally se nezadržitelně blíží a jedním z prvních míst, kde se objeví závodní posádky, je autogramiáda ve Zlatém jablku. Proběhne v úterý 23. srpna a na místě budou  hvězdy ze světa rally jako Jan Kopecký, Kajetan Kajetanowicz, Brian Bouffier a mnoho dalších.  Program doplní atrakce pro děti i charitativní akce Jedu na dřeň pro zájemce o zapsání do registru dárců kostní dřeně. 

První příležitost potkat se zblízka se závodníky nacházející Barum Rally se jejich fanouškům naskytne již v úterý 23. srpna v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ve Zlíně. V 18:30 zde vypukne autogramiáda jezdců závodních týmů, na které nebudou chybět ani ti nejlepší  - čtyřnásobný vítěz z přechozích let Jan Kopecký či úřadující evropský šampion Kajetan Kajetanowicz.

Ze zahraničních závodníků budou rozdávat podpisy Brian Bouffier z Francie, Alexej Lukjaňuk z Ruska, Ralfs Sirmacis z Lotyšska a Fabian Kreim z Německa. České posádky budou reprezentovat Jaromír Tarabus, Pavel Valoušek, Jan Černý a Antonín Tlusťák.

Další atraktivní podívaná se naskytne v parkovacím domě Zlatého jablka, kde jezdci před příchodem na autogramiádu zaparkují své závodní vozy,“ zve fanoušky ředitel obchodního centra Jiří Kratochvíl.

Zábava je připravena i pro děti, a to jak malování ve Zlatém jablku, tak atrakce na náměstí. Děti se budou moct vyřádit na odrážedlech, skákacím hradě i malovat na chodník. Vystaven bude závodní automobil Opel Adam.

Úterní program doplní i akce charitativního rázu. Na místě bude odběrní místo projektu Jedu na dřeň, který ma za cíl rozšířit základnu registru dárců kostní dřeně.

Zlaté jablko je letos jedním z míst úzce propojených s Barum Rally. V prostorech obchodního centra jsou nainstalovány výstavní tabule se zajímavostmi a fotografiemi z přechozích ročníků závodu. V přízemí parkuje historický rally automobil Bugatti a otevřen je zde i fan shop, kde lze zakoupit permanentky a suvenýry s motivem rally. V běhu jsou také dvě soutěže o atraktivní ceny.

Naprostou novinkou je historicky první veřejná tisková konference, kde budou vyhlášeny výsledky letošního ročníku Barum Czech Rally. Konat se bude v neděli 28. srpna v 17:30 v hlavní pasáži Zlatého jablka.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Brně Akce v obci Zlín

Podobné akce

29bře - 1dubcelý den

Velikonoce - Zoo Brno

, U Zoologické zahrady 46 Ostatní

6duben sobota 20:00

Miss Drag

, Dominikánské nám. 656/2 Divadlo

Ubytování v okolí akce Autogramiáda...

Villa MemoriesZlín (5.4 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)