Brněnský Goodfest 2016

Brněnský Goodfest 2016

Adresa:

Brno, Špilberk 210/1

Termín: 18.8.2016

18srpen čtvrtek 15:00

Žánr: rockpopfolkfestivalindie

Umělci: The FellasTeepeeThe Silver Spoons


Goodfest – to je pohotová atmosféra a čerstvá hudba. Několik projektů z české nezávislé scény pod vedením kapely The Fellas putuje v létě po celé republice – neminou ani Brno.

Mladé šikovné české kapely a písničkáři předvedou svůj um na festivalu Brněnský Goodfest na hradě Špilberku 18. srpna od 15 hodin.

Koho všechno uslyšíte? Třeba brněnskou dvojku muzikantů s názvem IAN už dobře znáte. Od loňska rádia pořád hrají jejich hitovku Hey girl a navíc už loni v srpnu na Špilberku hráli. Výbornou kytarovou hudbou vás potěší i letos. A nebudou sami. Příval energie a akustický rock’n’rollový zvuk – takové jsou živé koncerty kapely The Fellas.

Jinak tomu nebude ani tentokrát na hradbách Špilberku. Právě The Fellas navíc stojí za celým Goodfestem, na který zvou své spřátelené hudebníky. Snad největší hvězdou je mezi nimi kapela Lake Malawi. Aktuální projekt charismatického frontmana Alberta Černého vám předvede současný indie pop světového zvuku. Od kapel z britských ostrovů je k nerozeznání. Výbornou angličtinu má i Thom Artway. Tento sympatický mladý písničkář sice ve svém největším hitu zpívá, že nemá inspiraci, my ale potvrzujeme, že mu rozhodně nechybí. Ani talent.

Pohodovou náladu vám na Goodfestu zajistí příjemný zvuk indie-folkového uskupení Teepee, kterému nedávno vyšla debutová deska Albatross. A kromě toho se představí ještě jedna kapela s indie-rockovým britským zvukem. The Silver Spoon sestávají ze tří bratrů, kteří hrají na kytary, a jedné sestry, která bubnuje.

Akustická kapela The Fellas (dříve Goodfellas) slaví úspěchy především díky typickému akustickému zvuku aenergickým živým koncertům. Za pět let existence odehrála bezmála pět stovek vystoupení v Česku i Evropě.Vzestup kapely...
The Silver Spoons je indie rocková hudební skupina, která pochází z Velké Británie, ale momentálně sídlí v České republice. Poprvé se na hudební scéně objevila relativně nedávno v roce 2012. Kapelu tvoří tři bratři a...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Brněnský Goodfest 2016

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...