Souboj chuti

Adresa:

Brno

Termín: 19.8.2016

19srpen pátek 11:00

Žánr: ostatní akce


Pepsi chce znát názor, který je pro ni nejdůležitější, názor spotřebitelů. Zároveň se nebojí ani srovnání s konkurencí. Z těchto důvodů se rozhodla svou novou chuť představit v rámci neotřelého projektu, který u nás nemá obdoby.

V průběhu letních měsíců se budete moci na desítkách míst po celé republice sami přesvědčit, jak vám nová Pepsi s cukrem chutná. V podobných kampaních už mohli své chutě otestovat lidé po celém světě a v každé zemi byl konečný výsledek jiný. Jak to dopadne u nás je právě ve vašich rukách. Máte jedinečnou šanci na slepo otestovat, jestli vašim chuťovým pohárkům více vyhovuje Pepsi s cukrem nebo konkurenční kolový nápoj.

Pomozte zjistit, co mají Češi raději! Jen vaše chuť rozhodne! Jedna ze zastávek roadshow v Brně je naplánovaná na pátek 19. srpna. Testovat se bude od 11:00 do 19:00 a to v prostorách koupaliště Zábrdovice. Více informací, další místa, kde bude roadshow probíhat, a průběžné výsledky najdete na www.soubojchuti.cz.

Pokud se nebudete moci zúčastnit osobně, nezoufejte. I na tyto případy Pepsi myslela. Na stránkách www.soubojchuti.cz jsou k dispozici speciální testovací balíčky vhodné na „na doma“. Uspořádejte svou vlastní ochutnávku, pobavte se s přáteli a zjistěte, co vaší partě chutná víc.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Souboj chuti

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.2 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...