Zbraně pro sebeobranu a skryté nošení

Adresa:

Brno, Nám SNP 33

Termín: 24.9.2016
Vstupné:

350,-

24září sobota 09:00

Žánr: ostatní akceseminářdiskuze


Seminář zaměřený na výběr prostředků pro sebeobranu (především střelné zbraně). Základní schéma toho nejdůležitějšího, co s sebou mít, když chci být připraven čelit nástrahám.

Výběr teleskopického obušku, střelné zbraně, trénink, skryté nošení... vše co potřebuji vědět, abych zvýšil své šance na přežití. Máte již něco svého, chcete posunout své znalosti opět o úroveň výš, tak přesně pro vás jsme připravili tento jedinečný seminář. Svět okolo se postupně mění, buďte na to připraveni.

To nejdůležitější, co pro své bezpečí můžeme udělat, je být dobře připraven. Seminář vedou zkušení instruktoři, Jan Hálek z DRILLY.cz s bohatou praxí a pozvaný instruktor z AČR. Čeká vás: Profesionální prezentace Výběr vhodné (střelné) zbraně Způsoby nošení a umístění zbraně Výběr vhodného pouzdra (vnitřní, vnější, ledvinky, tašky, speciální pouzdra, atp.)

Taktické a bezpečnostní aspekty Diskuze NUTNÁ REGISTRACE PŘEDEM NA: http://viaprotect.cz/prihlaseni.php?akce=1002-zbrane-prp-sebeobranu-a-skryte-noseni-seminar-brno

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zbraně pro sebeobranu a...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (13.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (18.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (18.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...