Shantel + Bucovina Club Orkestar

Shantel + Bucovina Club Orkestar

Adresa:

Brno, Veveří 115

Termín: 12.12.2016
Vstupné:

499 Kč

12prosinec pondělí 20:00

Žánr: koncertyWorld musicEthnoFolk


Shantel + Bucovina Club Orkestar - Sono Centrum - 12.12.2016 v 20:00

Strhující, divoké a bujaré! I takto krátce se dá charakterizovat Shantel, který je držitelem prestižní ceny BBC Awards for World music. Tento reprezentant nejmodernější odnože fenoménu balkánských dechovek vydal se svojí Bucovina Orkestar club nové album Viva Diaspora, a my v Brně se můžeme ještě v letošním roce těšit na jejich příjezd do Sono Centra, konkrétně tedy 12. prosince.

Shantel proslul především jako jeden z prvních DJs, který zremixoval písně rumunských, srbských či makedonských kapel – například Taraf de Haidouks, Mahala Rai Banda, nebo Boban Marković. Na kontě má také společné písně s Goranem Bregovićem, který se již několikrát v Brně představil. Jeho hudba zazněla i ve filmech Borat či Na druhé straně režiséra Fatiha Akina.

Tento divoký mix elektroniky a balkánské hudby uvede v klubovém prostředí jako jednu velkou koncertní party, se kterou historicky strhl publika na nejvýznamnějších světových festivalech. V České republice se již představil jako jeden z hlavních hostů na festivalu Colours of Ostrava, kde jak bylo uvedeno, vysloveně stříkal pot. 

Na této spíše balkánské party nebudou chybět hity z alb Disco Partizani, Bukovina i Planet Paprika, takže se máme rozhodně na co těšit.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Shantel + Bucovina Club...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...