Víno zblízka

Víno zblízka

Adresa:

Brno, Údolní 33

Termín: 19.5.2016 8.9.2016
Vstupné:

390–420

19kvě - 8zář celý den

Žánr: ostatní akceGastrodegustacevíno


Letní večery s vínem jaké jinde v Brně nezažijete.

Série čtvrtečních degustací s názvem Víno zblízka představuje moravské vinaře formou volných degustací v Otevřené zahradě. Každý druhý letní čtvrtek můžete potkat šest až devět vinařů z jednoho vinařského spolku a strávit příjemný podvečer ve společnosti lahodného vína a vašich přátel nebo firemních partnerů.

„Návštěvníci se budou se skleničkou volně procházet zahradou a na jednotlivých stanovištích degustovat vždy celkem čtyřicet až padesát vín. K tomu vždy zajistíme doprovodnou živou hudbu a k zakoupení lehké občerstvení z grilu La Bouchée,“ vysvětluje ředitel festivalu Juraj Flamik. „Letos se představí pět spolků, které nás navštívily v zahradě již před dvěma lety a to Rakvice, Mutěnice, Čejkovice, Prušánky a Pavlov.

Poprvé se představí výběr vinařů ze sdružení Vinaři Strážnicka a spolek Mikulečtí vinaři. Osm vinařství, která jsou osamocená v nedalekých obcích, představíme pod názvem Vinaři jižně pod Brnem a pro milovníky řízených degustací a fanoušky vín šlechtěných na Moravě je připravený večer Tři šlechtitelky. Devět letních degustací zahajujeme ve čtvrtek 19. května.“

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Víno zblízka

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.8 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...