Dětský knižní festival Baldur

Dětský knižní festival Baldur

Adresa:

Brno, Ve Vaňkovce 2

Termín: 25.6.2016

25červen sobota 11:00

Žánr: pro dětifestival


Dětský knižní festival BALDUR 25. červen 11:00–19:00 FAIT Gallery Ve Vaňkovce 2, 602 00 Brno Celodenní festival dětské knihy a ilustrace plný workshopů, přednášek a her ve spojení s malým knižním nakladatelstvím Baldur, bookshopem ArtMap a The Agosto Foundation.

Součástí festivalu bude také book fair představující to nejlepší z dětské ilustrace u nás včetně malých nakladatelství a sólových vydavatelských počinů. Festival Baldur vytváří prostor pro setkání odborníků a zkušených tvůrců dětských knih a ilustrací na jednom místě a vytváří tak novou platformu pro diskuzi o knihách pro děti.

Jednodenní festival se tak má stát zdrojem zábavy a kreativního vyžití pro každého, od dětí a jejich rodičů, až po samotné tvůrce a zároveň zdůraznit významnou roli pečlivě promyšleného konceptu dětských knih lokální výroby oproti knihám masové produkce. Festival Baldur se soustředí na dětské knihy s důrazem na jejich kulturní a také vzdělávací hodnotu.

Přizváním rodičů ke společné diskusi se samotnými autory a nakladateli chce nabídnout novou perspektivu ve vnímání dětských knih. Vstup zdarma. Děti nejvítanějšími hosty! http://www.baldurscave.com http://www.artmap.cz http://www.agosto-foundation.org http://www.faitgallery.com Nakladatelé: Ani-Muk Baobab Bylo nebylo Časopis Raketa Meander NaPOLI Nýbrž Uutěrky

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

6červenec sobota 09:00

JojkoFest 2024

, Hněvkovského 630/62c Ostatní

13červenec sobota 09:00

 Kinderland Festival 2024

, Dukelských bojovníků Festival

Ubytování v okolí akce Dětský knižní...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (13.2 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (17.8 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (18.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...