Fimodílna 16. - Fantazie na léto

Fimodílna 16. - Fantazie na léto

Adresa:

Brno, Dominikánská 11

Termín: 30.6.2016
Vstupné:

350

30červen čtvrtek 17:30

Žánr: ostatní akcekurz


Co vás čeká v kurzu FIMODÍLNA 15. - FANTAZIE NA LÉTO

V tomto pravidelném kurzu se seznámíme s kouzlem polymerové hmoty a vyrobíme si spoustu zajímavých šperků, doplňků a dekorací. Kurz je koncipovaný tak, aby ho zvládli i úplní začátečníci, budeme postupovat krok po kroku.

Co se naučíte:

Během šestnácti volných lekcí se seznámíme s mnoha technikami práce s polymerovou hmotou a vše si vyzkoušíme na konkrétních projektech. Naučíme se pracovat s barvami a různými druhy pomůcek.

Tento kurz bude ve volnějším režimu. Budeme vycházet ze znalostí účastnic a z toho, co jsme se za celý rok naučili a vyrobíme si náhrdelník na léto. Náhrdelník bude mít více prvků, které budeme dohromady kombinovat a hledat to nejhezčí rozmístění.

Co s sebou:

S sebou je dobré mít pomůcky na vámi oblíbené techniky, formičky, 1mm vrtáček, lanko na zavěšení, komponenty na dotvoření náhrdelníku.

V ceně kurzu je vždy polymerová hmota na daný projekt. Je potřeba si donést vlastní základní pomůcky jako je strojek, řezáky, podložka. Pokud si nebudete jistí, co všechno budete potřebovat a co je zde k dispozici, napište nám prosím nebo zavolejte. Doporučujeme pracovní oděv na převlečení.

Co si odnesete:

U jednodušších projektů si odnesete dokončený výrobek nachystaný na pověšení na náhrdelník nebo ke kompletaci. U složitějších bude potřeba doma dokončit detaily jako je začištění zadní strany šperku, obroušení apod.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

20duben sobota 08:00

Farmářské trhy 2024 - Brno Líšeň

, Jírova, nad podzemní částí tramvaje Ostatní

20duben sobota 10:00

Trh řemesel

, Park Řehořova, Černovice Ostatní

Ubytování v okolí akce Fimodílna 16. -...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...