Harmonie těla a mysli 2.část - rozšiřující cvičení a techniky

Harmonie těla a mysli 2.část - rozšiřující cvičení a techniky

Adresa:

Brno, Dominikánská 11

Termín: 27.6.2016
Vstupné:

390

27červen pondělí 17:30

Žánr: ostatní akcezdraví


Co Vás čeká na kurzu HARMONIE TĚLA A MYSLI 2. – ROZŠIŘUJÍCÍ CVIČENÍ A TECHNIKY

Budeme se věnovat dechovým cvičením, vybraným řadám jógových pozic, řízené meditaci, imaginaci a hluboké relaxaci. Na rozdíl od úvodního kurzu, ve kterém se seznámíme se základy technik a cvičení, se nyní více zaměříme na to, jak v řízené meditaci a imaginaci využít osobní témata (oblasti, ve kterých si přejete dosáhnout změny).

Povedu Vás a vše budu ukazovat. Účast na prvním kurzu bude pro Vás velkou výhodou, není však podmínkou. Můžeme si také povídat o teorii a tradicích, ze kterých techniky vychází nebo jimiž jsou inspirovány, ale vlastní zkušenost a z ní vycházející poznání bude naším hlavním cílem.

Vycházím z letité osobní zkušenosti hledání vlastní rovnováhy a zdraví a neocenitelných zkušeností celostně zaměřených léčitelů a učitelů. Svépomocná cvičení a práci na sobě považuji za podstatný a účinný nástroj pro dosažení pozitivní změny a ráda s Vámi budu sdílet své zkušenosti.

Lekce je vhodná pro kohokoliv, kdo by si rád rozšířil možnosti, jak aktivně přispívat ke své tělesné a duševní harmonii. Cvičení mohou velmi prospět všem, kdo často čelí stresu, napětí, cítí se přetížení nebo zahlceni myšlenkami.

Co se naučíte:

Naučíte se řadu cvičení, která budete moci využít k harmonizaci těla a mysli a posílení svých přirozených regeneračních schopností. Rozšíříme si zkušenosti z lekce Harmonie těla a mysli 1. a do meditační praxe vneseme každý své osobní téma, které je nyní aktuální.

Získané dovednosti budete mít možnost využít a rozšířit na některém z pokračovacích kurzů – Harmonie těla a mysli 2., ve kterém budeme rozšiřovat a prohlubovat harmonizační cvičení a pracovat s aktuálními osobními tématy.

Co si odnesete:

Nové dovednosti a inspiraci v oblasti svépomocných léčebných technik.

Co s sebou:

Přineste si pohodlné oblečení a deku, a pokud máte, tak podložku na cvičení jógy nebo karimatku (karimatky jsou zde k zapůjčení).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Harmonie těla a mysli...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...