Životní mapy - svěží vítr do plachet

Životní mapy - svěží vítr do plachet

Adresa:

Brno, Dominikánská 11

Termín: 21.6.2016
Vstupné:

400

21červen úterý 09:30

Žánr: ostatní akcepro dětiworkshopdětské


Co Vás čeká na akci ŽIVOTNÍ MAPY - SVĚŽÍ VÍTR DO PLACHET

Máte někdy pocit, že se motáte v začarovaném kruhu tak dlouho, až Vám samotným je to podezřelé?

Občas se každý z nás dostane do slepé uličky, ze které nevidíme cestu ven. Vnímáme, že se nám určité situace stále vrací do života a jako bychom nebyli schopní se z nich poučit. Říkáme si, příště se mi to nestane. Už vím. Dám si pozor. A ejhle - zase jsme v tom a nechápeme, proč jsme tak nepoučitelní.

Pokud Vás trápí něco podobného, nebo jste se zasekli na mrtvém bodě a nevíte kam dál, je dobré se podívat na svá vnitřní nastavení. Vykopat staré kostlivce ze skříně a pořádně se nadechnout.

Máte-li chuť nasát čerstvý letní vítr do Vašich plachet a získat inovativní náhled na své postoje, jste srdečně zváni na interaktivní workshop.

Ve dvouhodince zvládneme hravou a tvořivou formou odkrýt témata, které vám berou nejvíce energie a brání Vám jít svou vlastní cestou. Odnesete si nástroj, který Vás bude bavit a motivovat jít dál.

Životní mapa DĚTSKÁ

Přináší rychlou pomoc rodičům i jejich dětem. Je uceleným diagnostickým nástrojem k pochopení vnitřního světa dítěte, vnímání jeho problémů a konfliktů, které zažívá, ale nedokáže je vyjádřit. Je velkým pomocníkem pro odhalení skrytých strachů, zátěžových vztahů v rodině, možné šikany nebo zneužívání dítěte. Ulehčí projít zásadními změnami jako je stěhování nebo rozvod rodičů.

Dětské životní mapy pomohou najít příčiny psychosomatických projevů, koktání, nočního pomočování, hyperaktivity (ADHD), a mnoho dalšího. Pracujeme s dětmi již od věku 3 let, pro děti je metoda zábavná, nezátěžová.

Životní mapa DOSPĚLÁ

Je určena k poznání sebe sama. Mapy pro dospělé se vracejí do dětství, kde nacházejí a transformují získané vzorce a programy, které s námi rostou a zasahují nám do různých oblastí dospělého života. Umožní zbavit se starých zátěží, pochopit principy opakovaných chyb. Dokáží odhalit podvědomé procesy, které omezují náš rozvoj. Najdete v nich vše, co potřebujete ke stabilizaci a transformaci osobního života.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Životní mapy -...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...