Barma - proč vyrazit právě teď?

Barma - proč vyrazit právě teď?

Adresa:

Brno, Jezuitská 1

Termín: 21.6.2016

21červen úterý 19:00

Žánr: ostatní akcepřednášky


Dvojice "baťůžkářů" Vás provede jednou z nejpozoruhodnějších zemí jihovýchodní Asie, plné kontrastů, milých a usměvavých lidí, budhistických chrámů a pagod. V Barmě se zastavil čas dávno v minulostí a nyní se dal znovu do pohybu, o to rychleji nyní ubíhá a mění vše okolo. Co je správně Barma či Myanmar a proč vlastně?

Dokáže Su- Ťij přinést zemi demokracii, nebo je vše stále pevně v rukou generálské chunty? Jak zvládají Barmánci hektické změny? Co znamenají černé zuby většiny mužů a bílé ornamenty na tvářích žen? Pojďme společně proniknout hlouběji do hor obývaných zapomenutými kmeny, navštivme opuštěné pláže Bengálského zálivu, a nakoukněme pod pokličku místní opravdu nezapomenutelné kuchyně.

Přijďte nasát atmosféru, kterou jen stěží v okolním světě naleznete. Je ale potřeba vyrazit právě teď! Z důvodu velkého zájmu o přednášky, jsme se rozhodli zavést předprodej vstupenek. Kapacitu máme jen na 50 míst, tak si jedno rychle zajisti:) https://www.smsticket.cz/vstupenky/7172-barma-proc-vyrazit-prave-ted

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Barma - proč vyrazit...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...