Patchwork - polštář

Patchwork - polštář

Adresa:

Brno, Dominikánská 11

Termín: 9.6.2016
Vstupné:

390

9červen čtvrtek 17:30

Žánr: ostatní akcekurz knihy


V tomto kurzu se seznámíte s technikou patchworku a naučíte se jeho základy. Ušijeme si spolu polštář, který bude ozdobou Vašeho domova.

Co Vás čeká v kurzu PATCHWORK - POLŠTÁŘ

V tomto kurzu se seznámíte s technikou patchworku a naučíte se jeho základy. Seznámíte se s pomůckami, které Vám usnadní práci. Naučíte se jak si látky připravit a nařezat, aby výsledek stál za to. 

Co se naučíte:

Naučíte se základům šití patchworku. Ukážu Vám, jak látky k sobě pěkně sladit, aby výrobek vypadal co nejlépe. Provedu Vás krok za krokem celým postupem tak, abyste si samy dokázaly ušít pěkný výrobek, který bude krášlit třeba Vaše obydlí. 

Získané dovednosti budete mít možnost využít a rozšířit na některém z pokračovacích kurzů, kde se budeme věnovat dalším krásným vzorům a možnostem této techniky. 

Co s sebou:

Na kurz si přineste vlastní šicí stroj, podložku na řezání, řezák, nůžky, špendlíky, nitě, pravítko a popisovač vhodný na textil. V případě že nevlastníte podložku a řezák je možné zapůjčit (v případě zájmu o zapůjčení to prosím napište do poznámky v přihlášce). Látky na výrobu polštáře viz rozpis níže. Pokud si budete chtít látky nakoupit na místě, přijdte prosím nejpozději 30 min. před začátkem kurzu. 

Potřebný materiál: 

- květovaná látka 20 cm
- světlá látka 65 cm
- tři barevné látky po 8 cm
- čtverec vatelínu či sakonu 50x50 cm
- čtverec obyčejné látky, může být i prostěradlo - 50x50 cm

Co si odnesete:

Z každého kurzu si krom nových dovedností a radosti z tvoření odnesete vlastnoručně ušitý výrobek – polštář, prostírky, ubrus, obal na knihy, který můžete použít i jako originální dárek Vašim blízkým nebo přátelům. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Patchwork - polštář

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...