Vzhůru farinovou zatáčkou

Vzhůru farinovou zatáčkou

Adresa:

Brno, Žebětínská

Termín: 4.6.2016

4červen sobota 08:00

Žánr: sport


Závod je určen milovníkům motosportu s vozy soudobými i historickými. Příznivci se mohou po registraci (platné povin.ručení, TP a ŘP s sebou, helma doporučena) svézt po trati svými vozy, na vlastní kůži (i riziko) si vyzkoušet své schopnosti a pocity, které zažívají profesionální závodníci. Trať závodu tvoří část původní tratě slavného brněnského Masarykova okruhu, který v roce 2016 oslaví 86. výročí prvního závodu.

Z důvodu zabezpečení maximální bezpečnosti nevyhrává ten, který jede nejrychleji, ale ten, který ve dvou jízdách dosáhne minimálního rozdílu mezi časy první a druhé jízdy. Jedná se o jízdu tzv. pravidelnosti. Šanci vyhrát má tedy opravdu každý. Závod je velmi atraktivní i divácky, není zde nouze o akční situace, a proto je určen pro jezdce, fanoušky, přátele i diváky.

Depo závodu bude na začátku ul. Žebětínská (ze strany od silnic Stará dálnice a Kohoutovická) a v propojce Stará dálnice – ul. Žebětínská (Baltisbergerova zatáčka). Start bude těsně za spojením uvedených dvou částí depa. Závodní trať bude pokračovat ul. Žebětínská v úseku od křižovatky se silnicí Stará dálnice přes Farinovu zatáčku a Lom, do cíle před ul.U Velké ceny v Kohoutovicích.

Časový harmonogram dne 4.6.2016: Prezentace /registrace jezdců: 8 - 9.00hod. Start 1. závodu ( 1 trénink, 2 závodní jízdy ) : 9.00hod. Start 2. závodu ( 1 trénink, 2 závodní jízdy ): 13.00hod. Vyhlášení výsledků a cen: 16.00hod. (dále tombola) FB Vonka Racing

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vzhůru farinovou...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (18.5 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.8 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (24.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...