Robert Křesťan & Druhá Tráva - 25 let

Robert Křesťan & Druhá Tráva - 25 let

Adresa:

Brno, Musilova 2a

Termín: 24.5.2016
Vstupné:

300 Kč

24květen úterý 19:30

Žánr: koncertyWorld musicEthnoFolk

Umělci: Druhá trávaRobert Křesťan


Robert Křesťan Druhá Tráva - 25 let - Musilka - 24.5.2016 v 19:30

Přední česká kapela Druhá tráva, která se během let odchýlila od původního moderního bluegrassu k nadžánrovému výrazu, slaví čtvrt století na scéně. Rok oslav odstartovala vydáním kompletu DVD/CD/zpěvník nazvaném In Concert, které bylo příznivě přijato jak posluchači, tak i kritikou.

Těšit se můžete na excelentní výkony nejsilnější sestavy Druhé trávy, ve které se kromě zpěváka Roberta Křesťana sešli bendžista Luboš Malina, dobrista Luboš Novotný, kytarista Emil Formánek, kontrabasista Tomáš Liška a bubeník Kamil Slezák. Aktuální koncertní program Druhé trávy zahrnuje průřez tvorby kapely z celé doby existence skupiny s důrazem na skladby ze studiových alb Marcipán z Toleda, Dylanovky a Pojďme se napít.

Druhá tráva natočila album Pojďme se napít ve složení Robert Křesťan (zpěv), Luboš Malina (banjo, whistle, kaval, klarinet, vokál), Luboš Novotný (dobro, lap steel), Emil Formánek (kytara, vokál), Tomáš Liška (kontrabas) a Kamil...
Robert Křesťan je český zpěvák, mandolinista, skladatel a překladatel. Hrával v bluegrassových skupinách Trapeři a Poutníci a v současné době hraje v bluegrassové skupině Druhá tráva s banjistou Lubošem Malinou.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Robert Křesťan &...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.2 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...