East - West

East - West

Adresa:

Brno, Štefánikova 8

Termín: 22.7.2016
Vstupné:

140 Kč

22červenec pátek 20:00

Žánr: koncertyRockPopPunk


East - West - Stará Pekárna - 22.7.2016 v 20:00

East - West hrají převážně bluegrassovou hudbu v často netradičních aranžích ovlivněných jazzem, folkem či folklórem. Skupina koncertuje na různých evropských festivalech a v klubech, v soutěži kapel na francouzském festivalu La Roche Bluegrass Festival získala v roce 2013 první cenu a v roce 2014 vydala svou debutovou desku.

Jednotliví členové East-West mají bohatou hudební minulost s jinými seskupeními, jako lektoři na hudebních dílnách či jako studioví muzikanti. Mišo Vavro - Legenda československé bluegrassové kytary, zpěvák a aranžér většiny repertoáru skupiny.

Profesionální kontrabasista a leader multižánrového seskupení Acoustic Colours. Ondra Kozák - Mandolinista a zpěvák, známý také jako kytarista a houslista např. ze skupin G-runs ’n Roses a Fragment.

Lektor na hudebních dílnách a autor výukových publikací. Filip Baťo - Uznávaný slovenský banjista s osobitým stylem a originální tvorbou, z jehož iniciativy kapela vznikla. Známý zejména ze svého působení v kapele Meantime. Erik Banič - Excelentní basista a zpěvák, spolehlivý parťák a nadšenec do motocyklů značky Harley-Davidson.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

24duben středa 20:00

26duben pátek 20:00

26duben pátek 20:00

Ubytování v okolí akce East - West

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.8 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.5 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...