DeFuckTo the last tour

Adresa:

Břeclav, Na Valtické 718

Termín: 17.6.2016
Vstupné:

160/180

17červen pátek 22:00

Žánr: koncerty


DeFuckTo(CZ),SEdláci(SK),Jihovýchod(CZ) Je to skutečně tak! Legendární česká hip-hopová kapela DeFuckTo, která byla na scéně už od roku 1999, se rozhodla skončit. Za sebou nechává 6 vydaných alb, desetitisíce fanoušků a stovky odjetých koncertů po ČR, SR, ale i v zahraničí.

Máte nyní jedinečnou možnost, která se nebude opakovat a definitivně poslední šanci vidět DFT a jejich show naživo! Vzhledem k tomu, že se ze strany kapely jedná o rozlučkovou akci a pomyslnou tečku za celou historií a fungováním skupiny, vystoupí v KOMPLETNÍ sestavě původních 3 MCs a nabídne průřez hitů za celou éru svého působení!

A co takle JihoVýchod?! Nemyslíme to hodonínské sídliště.. Jedná se o dva mladé lidi z Hodonína, s přezdívkami Chosen a 5ro! Tato sourozenecká kapela vznikla v roce 2005, vydala album s názvem - Takže teď… a spolupracovala také se známým slovenským raperem Kalim. Že jste o nich dlouho neslyšeli? Tak se těště! Hodonínský rap je z5!

Další rapová formace, na kterou se můžete těšit, je slovenská kapela ze Senice - SEdláci! Tito naši slovenský bratia působí na hip-hopové scéně od roku 2007, vydali vlastní sólo albumy a rovněž spolupracovali s ďaľšími SK a CZ MC´s. V roce 2015 vydali svůj druhý album Furt. Furt záhoráčtina, furt štipľavé témy a originálne rýmy! No.. máme se na co těšit!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Břeclav Akce v obci Břeclav

Podobné akce

11duben čtvrtek

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

18duben čtvrtek 20:30

Ubytování v okolí akce DeFuckTo the last tour

Relax Hotel ŠtorkLednice (6 km)

Salety hotelValtice (7.5 km)

Ubytování u KocúraPodivín (7.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?