Kamil Střihavka a Leaders

Kamil Střihavka a Leaders

Adresa:

Slavkov u Brna, Palackého nám. 1

Termín: 3.6.2016

3červen pátek 20:00

Žánr: koncertypop

Umělci: Kamil Střihavka


O tom, že Kamil Střihavka patří mezi přední zpěváky s velkým přesahem, se můžete přijít přesvědčit v pátek 3. června od 20.00 na nádvoří Panského domu ve Slavkově u Brna. Rockovo – muzikálová hvězda zakončí páteční program Dnů Slavkova. Vstupné na koncert Kamila Střihavky a Leaders! je v hodnotě 280 Kč.

Lístky jsou k dostání v předprodeji v Informačním centru na Palackého náměstí. Přední český zpěvák v posledních letech překvapuje nejen na hudební scéně, ale pouští se i do divadelních projektů i operních poloh. Nejvíce jej však vytěžuje koncertování s kapelou Leaders!, která je doprovodí i v našem městě. Jejich hudební kvality oceňují nejen kritici, ale hlavně posluchači, kteří zaplňují i velké koncertní síně.

A na co se můžete těšit? Kamil Střihavka už dávno není pouze zpěvákem písně Země vzdálená, kterou podává se strhujícím výkonem. Jeho koncerty zpestřuje i vtipná nadsázka Kovboj z Teplic. Za pozoruhodnou lze označit i baladu Když se snáší déšť. Jeho koncerty jsou proslavené tím, že jednotlivé písně kapela proměňuje do nejrůznějších stylů – od drsného hardrocku až po jemný soul.

Kamil Střihavka (1965) je rodák z Oseku u Teplic, kde také v osmdesátých letech začínal s powermetalovou skupinou Motorband. Vrcholem jeho kariéry bylo obsazení do role Ježíše Krista ve známé rockové opeře Jesus Christ Superstar v pražském nastudování s Bárou Basikovou. Účinkoval také v muzikálech Johanka z Arku a Excalibur.

Na rozdíl od svých souputníků se přitom Střihavka pověsti ryzího rockera nikdy nezpronevěřil a neuchýlil se k mainstreamové komerci české pop-music. Proto je také na domácí scéně považován za rockového krále, vládnoucího mimořádným a propracovaným vokálním podáním.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kamil Střihavka a...

Vinný sklep KrýsaKyjov (24 km)

Ubytovani U KulkyKyjov (24 km)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (25.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...