Wine Weekend Brno

Wine Weekend Brno

Adresa:

Brno

Termín: 2.6.2016 5.6.2016

2čer - 5čer celý den

Žánr: ostatní akcevínogastropřehlídka


Od 2. do 5. června se Brno stane městem vína a špičkové gastronomie. V těchto dnech se uskuteční série akcí, jejichž spojnici tvoří degustace kvalitních vín v doprovodu originálních gastronomických zážitků. Důležitou roli zde budou hrát i různorodé kulturní akce stejně jako genius loci nádherných brněnských míst.

Projekt zahajuje slavnostní galavečer vyhlášení výsledků prestižní vinařské soutěže Vinařství roku, který je určený především odborníkům a vinařům. Wine Weekend Brno však nabízí příležitost ochutnat skvělá vína i milovníkům z řad široké veřejnosti. Pro studenty je už 2. 6. připravený první ročník univerzitního festivalu Wine Picnic Vinařská, který má za cíl skloubit prezentaci kvalitních vín se zábavnou edukací a doprovodným kulturním programem v prostředí zahrad vysokoškolských kolejí Vinařská.

Ve dnech 3. – 5. 6. se potom uskuteční v Denisových sadech a Kapucínských zahradách Festival vína pod Petrovem, v rámci kterého proběhne ochutnávka unikátních vín (4. 6. letošní Salon vín ČR, ve dnech 3. a 5. 6. Šampioni světových soutěží). Prezentovat se zde budou také vína pocházející od devíti finalistů a od dalších přihlášených vinařství v soutěži Vinařství roku 2015.

Přehlídka špičkové gastronomie propojené s kvalitním vínem čeká ve stejném termínu na návštěvníky hradu Špilberk v rámci 5. ročníku Špilberk Food Festivalu.

https://www.facebook.com/WineWeekendBrno

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Wine Weekend Brno

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.2 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...