You Dream We Run

You Dream We Run

Adresa:

Blansko, Mlýnská

Termín: 10.6.2016 11.6.2016
Vstupné:

zdarma

10čer - 11čer celý den

Žánr: sportpro děti


IV.ročník charitativní společensko - sportovní akce You Dream We Run se koná ve dnech 10. - 11. 6. 2016 v Blansku na sportovním stadionu ASK pod záštitou starosty města Blanska pana Mgr.Ivo Poláka.

Organizátorem projektu je spolek PROSEN spolek pro podporu osob sociálně či zdravotně znevýhodněných You Dream We Run je největší charitativní akcí pod širým nebem v ČR, jejíž cílem je splnit sen dítěti či dospělému jedinci se zdravotním handicapem nebo těžkým životním osudem. Pilířem akce je 24 hodinový štafetový "fun" běh družstev, složených z libovolného počtu účastníků.

Více než o běh však jde o setkání lidí a široké veřejnosti , kterým slovo "charita" není cizí a zakoupením účastnického trika charitativní myšlenku akce podpoří. Právě výtěžek z prodeje účastnických trik akce je věnován na splnění "snů" zmíněné cílové skupiny. Letos se k plnění snů přihlásilo 6 handicapovaných dětí a 6 dospělých. Součástí je také doprovodný kulturní program a aktivity pro děti i dospělé.

Letošní ročník podpoří naši akci svým vystoupením bez nároku na honorář zpěváci Marek Ztracený, Pavel Callta, skupina O5 a Radeček a další umělci. Vaší podporou pomůžete splnit další sny těm, kteří mají život těžší než my ostatní.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce You Dream We Run

Wellness hotel PanoramaBlansko (2.9 km)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (7.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...