Pecha Kucha Night Brno #17 ► Zateplování

Pecha Kucha Night Brno #17 ► Zateplování

Termín: 20.4.2016

20duben středa 20:00

Žánr: ostatní akcesetkánídesign


20-4-2016 // 20.00 Hod // Kulturní prostor PRAHA v Brně // Husova 18 Pecha Kucha Night Brno a PRAHA/Fórum pro architekturu a média zvou na sedmnáctou Pecha Kucha Night Brno na téma zateplování.

Nejen fasád. # architektura # umění # věda # teplo # lešení # jaro 20 x 20 sekund mají: GutGut / architekti Roman Čerbák / památková péče budov Martin Kochan / umělec Tomáš Pospěch / Šumperák Michal Doležel / Žít Brno / člen Rady městské části Brno-střed, předseda Komise pro správu bytových domů RMČ Veronika Zapletalová / Chatařství / Summerhouses Josef Hajný / jak se staví dům ze slámy Martin Kleibl / Zachráňme poslednú petržalskú monumentálnu maľbu Pavel Kapler / Polární výzkum na stanici J. G. Mendela na ostrově Jamese Rosse v Antarktidě Pavel Bicek + Markéta Klišová / Mezipatra Roman Franc / fotograf Andrea Březinová / kurátorka výstavy MG: Na hraně

Vstupné: 120 Kč / 100 Kč studenti Pecha Kucha Night Brno přináší neformální spolek Snaha díky podpoře Vás diváků! [Peča-kuča] je japonský výraz pro povídání, ale také způsob představení zajímavých lidí, nápadů a projektů.

Kromě svižné prezentace, na kterou má každý účastník limit 6 minut 40 sekund (20 obrázků x 20 sekund), jde na večírku především o setkání designérů, architektů, výtvarníků a dalších kreativců. O jejich konfrontaci, propojení a seznámení veřejnosti s jejich nejčerstvějšími nápady.

Formát z dílny Klein Dytham architecture si od svého spuštění v roce 2003 získal popularitu na celém světě. Od roku 2009 patří Pecha Kucha i do Brna.

BRNO YOUTUBE CHANNEL: pechakucha brno

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

25duben čtvrtek 17:00

25duben čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Pecha Kucha Night Brno...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.3 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (22.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...