CraftCon Brno

CraftCon Brno

Adresa:

Brno, Palackého třída 126

Termín: 14.5.2016
Vstupné:

300 Kč

14květen sobota 10:00

Žánr: ostatní akceCraftConYouTubegamingpro děti


Mladí příznivci Minecraftu, YouTube a komentovaného hraní počítačových her mají řadu příležitostí, kde se můžou potkat se svými hvězdami a s ostatními nadšenci online zábavy.

Festival CraftCon, který společnost ZR Games pořádá několikrát do roka, je skvělou možností pro děti vstát od svých domácích počítačů a vypravit se na setkání s kamarády. Přidejte se k nám 14. 5. a zažijte skvělou zábavu se svými přáteli. Komunitní akce představují možnost prolomit hranici virtuálního světa a potkat se osobně s těmi, které člověk zná často jen pod počítačovou přezdívkou - nickem a přes obrazovku počítače.

Sledování videí na YouTube, největším serveru s audiovizuálním obsahem, je populárním trávením volného času. Přední čeští youtubeři, tedy ti, kdo obsah vytvářejí a na internet umisťují, a let's playeři (komentátoři počítačové hry a průvodci jejím hraním) přijedou na CraftCon předat své zkušenosti hráčům a fanouškům, poradit jim nebo jen zapózovat na společné fotografii.

Cenné rady, jak se z konzumenta stát producentem, pomáhají dětem v jejich rozvoji, motivují je, rozvíjejí jejich samostatné myšlení. Názor na počítačové hry a jejich vliv na děti není jednoznačný, ale festival CraftCon dokazuje, že jsou to jednoznačně i vlivy pozitivní, podporují komunikaci, strategické uvažování a pomáhají přirozenému osvojování cizího jazyka, se kterým se mladý hráč v procesu hraní setkává.

Navíc dostává hráče od monitorů do reálného světa osobního setkání s ostatními hráči, umožňuje výměnu znalostí a navazování nových známostí a hledání skvělých kamarádů. Youtubeři předvedou v rámci programu živou show, Let's playeři zprostředkují mladým návštěvníkům vlastní pohled na hraní her Minecraft a League of Legends, v oblíbené YouTube akademii mají možnost ukázat se začínající youtubeři a Let's Play Challenge jim umožní vyzvat na souboj kohokoliv z pozvaných hostů.

Herna nabídne herní módy v Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends a dalších hrách. Bohatá tombola s cenami z Boostermania.cz, fotostánek s profesionálním fotografem, autogramiáda a závěrečná diskotéka Party Hrad. Podrobnosti o místech konání, pozvaných hostech a možnostech nákupu vstupenek naleznete na http://www.craftcon.cz ; navštivte místo, ve kterém nacházejí zábavu Vaše děti.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce CraftCon Brno

Restaurace a hotel OlbergBlansko (13.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (17.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (18.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...