Gram Bazaar vol. 8

Gram Bazaar vol. 8

Adresa:

Brno, Sukova 4

Termín: 23.4.2016

23duben sobota 14:00

Žánr: ostatní akce


Gram Bazaar obejde Polí pět. Podruhé v Brně. Osmé pokračování Gram Bazaaru se po roce vrací do brněnského Kabinetu múz.

Těšit se můžete na obchody, labely a další profesionální prodejce, ale vítáme kohokoliv, kdo by rád prodal vinyly ze své sbírky, které by mohly udělat větší radost někomu jinému. Prodej, koupě, výměny, na Gram Bazaarech se může všechno. Minulé vydání v Plzni bylo velmi vydařené, uvidíme, zda moravská metropole nezůstane pozadu.

Koncertní část bude o něco slavnostnější než obvykle, v rámci Gram Bazaaru totiž proběhnou brněnské oslavy deseti let aktivního vydavatelství Polí 5. Zahraje sám otec zakladatel Josef Jindrák se skupinou Skrytý půvab byrokracie, písničkářka Stinka a stálice labelu skupina B4, která představí Die Mitternachtsmaus, program coververzí The Plastic People of the Universe. Burza začne v obvyklé dvě odpoledne, přesný program koncertů bude upřesněn.

Gram Bazaaru se obvykle účastní tito prodejci (přesný seznam budeme aktualizovat): Damage Done Records, Day After Records, Garage store, Happy Feet, Indies Scope, Magick Disk Musick, LP Tábor, Malarie Records, Minority Records, Musictown Record Store, Muzeum hudby Tábor, Phono.cz, Polí5, Rekomando, Starcastic nebo Vinyl Brothers.

Speciální nabídky a slevy jsou už tradicí. Pro závazné přihlášení svého obchodu nebo labelu na Gram Bazaar pište na akre@fullmoonzine.cz. Vstup na burzu desek je bezplatný, na večerní koncert též, ale jen pokud dorazíte s aktuálním číslem Full Moonu. To bude na místě samozřejmě k pořízení. Vinylová burza Gram Bazaar je stálicí mezi aktivitami Full Moonu.

Desky a koncerty – potřebujeme vlastně k životu víc? B4 > http://b4.3px.cz Skrytý půvab byrokracie > www.skrytypuvabbyrokracie.cz Stinka > http://bandzone.cz/stinka Kabinet múz > http://kabinetmuz.cz Polí 5 > www.polipet.cz Full Moon > www.fullmoonzine.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gram Bazaar vol. 8

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...