Kouzla s háčkem

Kouzla s háčkem

Adresa:

Brno, Skřivanova 3

Termín: 6.4.2016
Vstupné:

290

6duben čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcesetkáníkurzy


Co vás čeká v kurzu KOUZLA S HÁČKEM

Nikdy v životě jste nedržel/a háček v ruce a velmi se vám líbí třeba irská krajka? Nebo oceňujete praktičnost háčkovaných síťovek? Okouzlila vás barevnost hrací deky? Vzdycháte nad fragmenty prababiččina háčkovacího umění? Toužíte po nákrčníku, čepici, háčkované opici? Líbí se vám todlecto na týdle fotce a nevíte jak na to? Přijďte. 

V tomto kurzu nevypisujeme jednotlivá témata. Posadíme vedle sebe pokročilou háčkařku, dumající nad složitým krajkovým vzorem, a osobu, která v životě (zatím) neuháčkovala ani řetízek. Díky omezené kapacitě a individuálnímu přístupu zvládneme vyřešit vše, co bude aktuálně na programu - a ten si budete tvořit vy. Jednotícím prvkem je v tomto případě pouze láska (ať dřímající, nebo již léty stvrzená) ke kvalitnímu materiálu, dobrému střihu a jedinečnosti háčkované módy či bytových doplňků.

Kurzy jsou vhodné pro všechny, dospělé i šikovné děti od 10 let.

Každá lekce trvá cca 1,5-2 hodiny. V ceně kurzu je zahrnuta práce lektora a zapůjčení pomůcek. Přízi
a háček vám v případě zájmu zajistíme zvlášť. Na každém kurzu dostanete drobné občerstvení.

Tento volný kurs háčkování je součástí pravidelného středečního cyklu krocení nití s Martinou Holcrovou. Smyslem těchto setkání je poradit, vysvětlit a pomoci dojít poznání v oblastech výšivky, háčkování, pletení a dalších podobných řemeslných technikách. Máte-li čas dopoledne, kdy je vypsaná výšivka, ale trápí vás otázka z oblasti pletacích jehlic, které proběhnou oficiálně odpoledne, neváhejte a přihlaste se v termínu, který vám vyhovuje. Do poznámky v přihlášce prosím uveďte, jaká technika vás zajímá, případně s jakým zauzlencem vám můžeme pomoci. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kouzla s háčkem

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...