Lucie Bílá - vánoční galakoncert 2016

Lucie Bílá - vánoční galakoncert 2016

Adresa:

Brno, Vodova 108

Termín: 5.12.2016
Vstupné:

300 Kč

5prosinec pondělí 19:30

Žánr: koncertypop

Umělci: Lucie Bílá


Slavnostní vánoční koncert Lucie Bílé a jejích hostů letos proběhne v Hale Vodova!

Již řadu let zpříjemňuje Lucie Bílá sváteční čas svým tradičním vánočním koncertem, ze kterého dýchá láska, klid a kouzelná atmosféra blížícího se Štědrého dne. Jejím tradičním hostem je kapela Petra Maláska, se kterou vystoupí i letos. Nenechte si ujít koncert v pondělí 12. prosince 2016 v brněnském Hale Vodova.

Lucie Bílá je nejpopulárnější českou zpěvačkou. Mezi muzikály, ve kterých hrála a zpívala, patří Bídníci, Dracula, Krysař, Johanka z Arku, Excalibur atd. Vydala řadu sólových alb a písně jako „Láska je láska", „Trouba" či „eSeMeS", jež na nich najdete, zná téměř každý. Zazářila i ve filmech, jako jsou např. Princezna ze mlejna, Král Ubu nebo Čas dluhů. Za svůj největší dosavadní úspěch považuje dvě vystoupení na festivalu Pražské jaro 98. 

Díky svému mimořádnému talentu, humoru, bezprostřednímu vystupování, ale i smyslu pro pomoc těm, kteří ji opravdu potřebují, se řadí mezi nejpopulárnější a nejoblíbenější osobnosti této země. Jistě i díky těmto faktům je mnohonásobnou držitelkou prestižních ocenění - televizních Cen TýTý, Českého slavíka, Cen akademie populární hudby (dříve Gramy) a mnoha dalších významných ocenění.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lucie Bílá -...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (13.5 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (18 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...