Vanessa Mae

Vanessa Mae

Adresa:

Brno, Křídlovická 34

Termín: 13.5.2016
Vstupné:

od 790 Kč

13květen pátek 20:00

Žánr: koncertyKlasickáklasikavážná

Umělci: Vanessa Mae


Nejpopulárnější houslistka planety, fenomenální a světoznámá virtuoska VANESSA MAE, opět uhrane svou hrou Českou republiku, a to při svém veřejném koncertu v Brně (DRFG Aréna), kam se vrátí po neskutečných 15ti letech!

13. května 2016 přistane privátní letoun této Angličanky (původem ze Singapuru) v Brně a s více než 40ti členných symfonických orchestrem předvede nejznámější hity z alba Choreography z roku 2004 a zároveň zahraje i průřez tím nejlepším z její tvorby, tak, jako na albu PlatinumCollection z roku 2007. VANESSA MAE připravuje pro české publikum také překrásnou vizuální show, na čemž se jistě bude podílet i fakt, že sama Vanessa patří dle časopisu Peoplemezi "50 nejkrásnějších lidí světa".

Svými fúzemi klasické a populární hudby oslňuje publikum po celém světě. Díky své nesmírné popularitě prodala již přes 10 milionů desek ve více jak 100 zemích světa. Její nadání se projevilo již ve velmi útlém věku, umělecky pak debutovala v pouhých deseti letech po boku Britské filharmonie. V dospělosti však opustila klasickou interpretaci vážné hudby a její pojetí houslových koncertů uchvátilo publikum celého světa.

Vanessa-Mae Vanakorn Nicholsonová, uměleckým jménem Vanessa-Mae se narodila 27. října 1978 v Singapuru. Vanessa-Mae je britsko-singapurská houslistka, která ve své hře prolíná pop music a klasickou hudbu. Jako alpská lyžařka se...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vanessa Mae

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.3 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (22.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...